top of page
bazaltcsepp_logo_full_2x.png
BOR - DELIKÁT - AJÁNDÉK - BADACSONY

-   SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS  -

HOME3

SZÁLLÍTÁS

A Webshopunkban megrendelt termékeket, melyek készletünkben megtalálhatóak, 5-7 munkanapon belül leadjuk és kiszállítjuk a futárszolgálatunkkal. A rendeléshez tartozó számlát mindig a csomagban találod!

 

12.000 Ft feletti rendelés MINDIG ingyenes! Ha ez alatt rendelsz a Webshopunkból az alábbi díjat számítjuk fel.

1. Házhozszállítás Sprinter Futárszolgálattal

A csomagodat az ország bármely területére megrendelheted az általad megadott címmel, melynek kiszállítási díja 1.500 Ft. A csomag érkezéséről e-mail/vagy SMS értesítőt fogsz kapni a futárszolgálattól, amely tartalmazza a kézbesítés várható idejét és a futár telefonszámát. A szállítás napját és helyét utólag is van lehetőséged módosítani a Sprinter online felületén: www.sprinter.hu

2. Személyes átvétel a Boltban

A megrendelt termékeket boltunkban is átveheted (8261 Badacsonytomaj, Park utca 14.) személyesen. Az átvétel díja INGYENES. A bolti átvétel előtt kérjük, mindig egyeztess kollegánkkal! Boltunk nyitvatartása változó.

FIZETÉS

1. Fizetés utánvéttel

Készpénzzel, vagy bankkártyával fizethetsz házhozszállítás esetén a futárnál.

2. Bankkártyás fizetés

Hamarosan.

3. Fizetés a boltban

A megrendelt termékeket boltunkban is átveheted (8261 Badacsonytomaj, Park utca 14.) személyesen. A fizetés személyes átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel is lehetséges. A bolti átvétel előtt kérjük, mindig egyeztess kollegánkkal! Boltunk nyitvatartása változó.

bottom of page